NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat cu coronavirus, lăsat să plece acasă de două ori de la UPU. Abia a treia oară a fost testat

Un dosar penal a fost emis pe numele câtorva medici de la un spital din Piatra Neamț după ce un bărbat care avea simptome de coronavirus nu a fost testat, deși a venit de două ori la camera de gardă. Abia a treia oară a fost testat și confirmat cu COVID-19.

În afară de toate aceste nereguli, când s-a luat decizia transferului acestuia la Iași, potrivit unor surse locale, bărbatul a fost pus pe o targă și scos afară în maiou, acoperit doar cu o pătură, până a fost preluat de o autospecială.

Potrivit unui comunicat de presă emis de procurorii de pe lângă judecătoria Piatra Neamț, un bărbat de 45 de ani s-a prezentat în ziele de 18 și 20 martie la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Piatra Neamț, prezentând simptome specifice COVID-19, însă acesta nu a fost testat și a fost lăsat să plece acasă.

Pe data de 23 martie, bărbatul a sunat la 112. În urma apelului, o ambulanță l-a transportat la spital unde a fost testat în cele din urmă pentru coronavirus și confirmat pozitiv.

  

După ce bărbatul a fost găsit pozitiv, a fost din nou transferat la spitalul din Iași, unde este acum internat și tratat pentru coronavirus.

BZI

Advertisements

Related posts

O femeie a pierit în flăcări, la Piatra-Neamț, într-un incendiu provocat de o lumânare

Redacția

Protecţia Consumatorului propune plafonarea preţurilor produselor de strictă necesitate

Redacția

Șoferii care suferă de apnee moderată sau severă în somn, vor rămâne fără permis de conducere

Redacția
Încarcă...