RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Bancile isi inchid punctele de lucru

Economia municipiului Pascani are probleme grave. In afara de faptul ca locurile de munca sunt putine, comparativ cu numarul tot mai mare de someri, tot mai multe firme isi inchid usile. Printre acestea se numara si institutiile bancare. Prima Banca din Pascani care si-a inchis punctul de lucru a fost Volksbank, sucursala din zona Vale, iar apoi a urmat UniCredit Tiriac Bank, din zona Deal, langa Hotelul Municipal.

Interesant este faptul ca ambele banci nu mai au niciun punct de lucru deschis in Pascani, cum sunt celelalte institutii. O alta banca ce a preferat sa isi restranga activitatea in zona este BRD, care a mai ramas doar cu doua puncte de lucru, una in zona Vale si cealalta in zona din Deal, din apropierea Statiei Petrom.

Desi actuala conducere a municipiului Pascani a precizat, de mai multe ori, faptul ca incearca sa creeze locuri de munca, se pare ca eforturile sunt inutile. Un lucru benefic pentru afaceristi ar fi daca in zona s-ar crea un Parc Industrial, asa dupa cum s-a tot discutat in trecut. Totodata, un aspect pozitiv ar mai fi daca parlamentarii pascaneni ar promova municipiul in intalnirile pe care acestia le au cu diferiti oameni de afaceri din alte zone ale tarii sau chiar din alte tari. Cel putin, pana la ora actuala, nu pare sa se fi facut nimic in acest sens.

Advertisements
  

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria scoate la vânzare Salonul Albastru și clădirea în care a funcționat SC Legume SA! Vezi câți bani cere!

Ema Roman

BCR reduce avansul pentru creditele ipotecare în oraşele medii şi mari

Redacția

Propuneri PSD: supraimpozitarea pensiilor speciale şi a salariilor mari, impozite scăzute pentru veniturile mici şi taxe noi pentru firmele mari

Redacția
Încarcă...