NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Băiețel de 2 ani călcat cu mașina în curte și ucis de concubinul bunicii

Un băiețel de 2 ani a fost călcat cu mașina în curte și ucis de concubinul bunicii, în Maramureș. Bărbatul nu are permis de conducere.

Tragedie uriașă în localitatea maramureșeană Sălsig. Un copilaș de numai doi ani a fost călcat cu mașina în curtea casei de către concubinul bunicii sale. Bărbatul ar fi făcut mai multe manevre cu autoturismul prin curte și, se pare, nu l-ar fi văzut pe copil.

La 24 de ore de la internarea în Spitalul Județean din Baia Mare, copilul de numai doi ani a pierdut lupta cu viața. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil născut la 6 mai 2018 care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat.

L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere“, au delcarat reprezentanții IPJ Maramureș.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Lista completă a simptomelor de infectare cu coronavirus. La ce trebuie să fiți atenți

Redacția

Când trecem la ora de iarnă

Redacția

Proiect de lege: Fără concerte sau festivaluri cu peste 1.000 de participanți până pe 31 august

Redacția
Încarcă...