NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87 milioane lei din fonduri europene: Semafoare noi, camere de supraveghere, bucle inductive de trafic şi senzori wireless

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei, transmite Agerpres.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

„Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Advertisements

Sistemul de management al traficului prevede instalarea u

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iohannis, întrevedere cu Macron miercuri, la baza Mihail Kogălniceanu. Ce subiecte sunt pe agenda discuţiilor

Redacția

FIFA s-a răzgândit: fără alcool pe stadioanele CM 2022 din Qatar. Fanii sunt supărați

Redacția

INSP: Trei cazuri de infectare în România săptămâna trecută cu o subvariantă a Omicron care a generat noul val de îmbolnăviri din Africa de Sud și care a fost clasificată ca „îngrijorătoare” de Centrul european pentru controlul bolilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site