NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87 milioane lei din fonduri europene: Semafoare noi, camere de supraveghere, bucle inductive de trafic şi senzori wireless

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei, transmite Agerpres.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

„Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Advertisements

Sistemul de management al traficului prevede instalarea u

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Joe Biden spune că se va întâlni cu Mohammed bin Salman… fără să se întâlnească cu el

Redacția

Fotbal: Căpitanul naționalei Ucrainei cere izolarea completă din sport a Rusiei – „O țară de teroriști”

Redacția

Istoria mai puțin știută ale cazinourilor din Suedia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site