RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87 milioane lei din fonduri europene: Semafoare noi, camere de supraveghere, bucle inductive de trafic şi senzori wireless

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei, transmite Agerpres.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

„Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Sistemul de management al traficului prevede instalarea u

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Primele orașe în care va fi obligatoriu certificatul verde: Satu Mare, Bistrița, Băile Govora, Vișeu de Sus, Solca / Mai multe localități din jurul Bucureștiului vor trebui să impună noile măsuri

Redacția

Ciucă: Cei care rătăcesc tot vor vedea unde este cu adevărat liberalismul. Au nevoie de o busolă și un azimut

Redacția

Macron: Vom relansa, pentru prima dată în zeci de ani, construcția de reactoare nucleare în țara noastră

Redacția
Încarcă...