NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Azi, temperaturi de 20 de grade. Mâine vremea se va răci accentuat

Vremea caldă și frumoasă începe să piardă teren, arată prognoza meteo pe următoarele zile. Temperaturile vor bate în retragere, iar precipitațiile se vor înmulți în următoarea perioadă.

Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime cuprinse între 10 grade Celsius în depresiuni și 20 de grade în sud. Pe parcursul zilei, vor fi averse și local descărcări electrice, în regiunile vestice, nordice și centrale, unde cantitățile de apă pot depăși 25 l/mp. Izolat, se va semnala grindină sau măzăriche.

În zilele următoare, vremea se va răci accentuat. Joi, vor fi averse, trecător măzăriche sau lapoviță în regiunile sudice și estice, iar în centrul țării local, vor fi precipitații mixte. În sud-est vor fi posibile descărcări electrice și grindină. În vest și în nord-vest vor predomina ploile, care din orele nopții se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Astfel, în Dealurile de Vest se va depune strat de zăpadă, iar la munte va ninge viscolit și vizibilitatea va fi redusă.

Vineri, vântul va prinde putere în toată țara, vor mai fi ninsori la munte și în Maramureș, precipitații mixte în Transilvania și ploi în rest.

La început de weekend, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor.

digi24.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Legislativul local se întrunește în ultima zi din august în ședință ordinară. Iată proiectele propuse!

Redacția

Lucrări de reabilitare pe un sector de drum național

Redacția

Apa potabilă sistată pe strada 9 Mai din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...