RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Aviz favorabil pentru un proiect european ce vizează Școala Gâștești

Demararea proiectului “Creier deștept, inimă înțeleaptă” a fost aprobat astăzi de consilierii din legislativul local. De acesta urmează să beneficieze elevii Școlii Gimnaziale Gâștești. Vorbim de un proiect, școală după școală, pentru care se depune cerere de finanțarea europeană.

Dacă proiectul va fi finanțat, unității de învățământ îi vor reveni peste 360.000 lei, pentru activitățile cu care s-a înscris în programul de finanțare.

Consilierii PSD, care într-un final au votat proiectul, au susținut că nu sunt specificate în clar activitățile ce vor fi întreprinse.

Consilierul PNL, Mihaela Spiridon, a adăugat faptul că toate acțiunile din proiect vor fi aduse la cunoștința consilierilor locali, în funcție de ceea ce se va stabili.

  

Monica Pleșcan (PNL) a mai apreciat faptul că programul acțiunilor va fi stabilit în funcție de starea de pandemie și recomandările specialiștilor.

În acest proiect unitatea de învățământ din Gâștești este parteneră cu una din satul Muncelul de Sus, comuna Mogoșești Siret.

Related posts

Curs festiv Liceul „Mihai Busuioc”. Andrei Daniel Lungu, șef de promoție! (Video)

Iulia Huțanu

Trofeul Festivalului Național Miraje a fost câștigat pentru a doua oară de trupa de dans ”Iris”

Redacția

Ziua Palatului Cantacuzino sărbătorită de elevii Colegiului ”Sadoveanu”

Răzvan Grecu
Încarcă...