NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aviz favorabil pentru închiderea unei căi de acces către noul centru comercial!

Una din căile de acces spre centrul comercial ridicat pe terenul unde, în trecut a funcționat societatea Retrom SA Pașcani, va fi de mâine blocat. Vorbim de cel de pe sensul de mers din strada Moldovei către Kaufland, acolo unde șoferii efectuează virajul la stânga pentru a intra în parcarea centrului comercial.

Biroul de Poliției Rutieră, la propunerea Primăriei Pașcani, a avizat solicitarea de blocare a căii de acces, prin scruarurile de pe mijlocul drumului. O decizie ce vine ca urmare a faptului că societatea Smart Estate & Logistic SRL, beneficiarul construcției nu a reușit să treacă la realizarea celor trei sensuri giratorii, de la intersecția Constructorul, intrarea în noul centru comercial și Kaufland.

Avizul Poliției Rurtiere a fost unul favirabil, iar cei de la Serviciul de Gospodărie Comunală și Locativă, din cadrul Primăriei, urmează ca marți, 20 septembrie, să amplaseze acei piloni provizorii.

Advertisements

Reamintim faptul că prin Hotărârea Consiliului Local numărul 178, din 21 decembrie 2020, a fost aprobat un protocol prin care firma ce administrează centrul comercial se angajase să realizeze cele trei sensuri giratorii.

Advertisements
  

De la acea dată și până în prezent au avut loc doar discuții în comisia de organizare a circulației rutiere și deplasări în teren, soldate în luna iulie 2022 cu o cerere de eliberare a unui certificat de urbanism, în vederea autorizării celor trei sensuri giratorii.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Proiectul privind acordarea tichetelor cadou de Paște, nu a trecut la vot!

Marius Parteni

Alocațiile nu se majorează. Senatul a respins proiectul de lege

Redacția

Normalitate şi Prosperitate: noul parc de joacă amenajat lângă pubelele de gunoi! Decizia de desfiinţare a locului de joacă de la C5 a fost una abuzivă. Viceprimarul a minţit când a spus că aleșii locali au hotărât acest lucru! (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...