RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Avalanșă de pacienți la Compartimentul de Primire Urgențe

Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal a fost asaltat de pacienți la sfârșitul acestei săptămâni. De vineri, 4 mai, până luni dimineața, 7 mai, au fost în jur de 120 de prezentări. Cele mai multe au fost în cazul zilei de duminică, 48 de prezentări, multe persoane cu probleme deosebite.

 

Printre aceștia s-a numărat o femeie în vârstă de 58 de ani din Boșteni, care în cursul zilei de duminică 6 mai a fost mușcată de trei câini comunitari. Aceasta prezenta numeroase plăgi la nivelul membrelor și a șoldului.

  

Un alt caz a fost al unui tânăr în vârstă de 29 de ani din Cristești care a ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe după ce a căzut de pe motoscuter. Prezenta traumatism craniofacial și a rămas internat la Spitalul Municipal pentru îngrijiri medicale.

 Un bărbat de 43 de ani din Lespezi a ajuns în cursul zilei de duminică 6 mai în Compartimentul de Primire Urgențe după ce a căzut de pe casă de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Acesta s-a urcat pe acoperiș pentru a da jos o pisică și a alunecat. Prezenta fracturi costale cu complicații la nivelul plămânului, iar în cursul zilei de astăzi a fost  trimis la Spitalul de Pneumologie din Iași.  

Related posts

“Persoanele tinere nu se gândesc nici un moment că ar putea avea hepatită”

Redacția

O ambulanţă care transporta un copil la Spitalul “Sf. Maria” din Iaşi, implicată într-un accident

Redacția

Cabinetul stomatologic unde un copil a intrat în comă după anestezie nu avea autorizație pentru această procedură

Redacția
Încarcă...