NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Avalanșă de pacienți la Compartimentul de Primire Urgențe

Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal a fost asaltat de pacienți la sfârșitul acestei săptămâni. De vineri, 4 mai, până luni dimineața, 7 mai, au fost în jur de 120 de prezentări. Cele mai multe au fost în cazul zilei de duminică, 48 de prezentări, multe persoane cu probleme deosebite.

 

Printre aceștia s-a numărat o femeie în vârstă de 58 de ani din Boșteni, care în cursul zilei de duminică 6 mai a fost mușcată de trei câini comunitari. Aceasta prezenta numeroase plăgi la nivelul membrelor și a șoldului.

Advertisements
  

Un alt caz a fost al unui tânăr în vârstă de 29 de ani din Cristești care a ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe după ce a căzut de pe motoscuter. Prezenta traumatism craniofacial și a rămas internat la Spitalul Municipal pentru îngrijiri medicale.

 Un bărbat de 43 de ani din Lespezi a ajuns în cursul zilei de duminică 6 mai în Compartimentul de Primire Urgențe după ce a căzut de pe casă de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Acesta s-a urcat pe acoperiș pentru a da jos o pisică și a alunecat. Prezenta fracturi costale cu complicații la nivelul plămânului, iar în cursul zilei de astăzi a fost  trimis la Spitalul de Pneumologie din Iași.  

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Donaţii de sânge sub jumătate din minimul necesar! Este nevoie de ajutorul nostru

Redacția

“Bătaie” pentru postul de director la Spitalul CF. Iată notele la proba scrisă obținute de candidate

Marius Parteni

Consolidați-vă sistemul imunitar în 6 pași simpli

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site