RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSocial

Autostrada A7: “Există o mare probabilitate ca de la Buzău la Focşani să se circule în 2024 pe toate cele patru loturi” (Sorin Grindeanu)

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a fost prezent în Parlament, la dezbaterile despre bugetul pe anul viitor. Demnitarul le-a spus parlamentarilor că, în 2024, firmele lui Dorinel Umbrărescu ar putea finaliza loturile sectorului Buzău – Focșani, din Autostrada A7.

„Deşi doar, cred, patru loturi din 13 de pe autostrada A7 au termenul de finalizare pe durata anului 2024, vă spun că vom finaliza şase, dacă nu chiar şapte înainte de termen loturi din autostrada A7 în 2024”, a spus ministrul Transporturilor.

„Se lucrează în ritm continuu pe A7. Pot să afirm că există o mare probabilitate ca de la Buzău la Focşani să se circule pe toate cele patru loturi, deşi doar două au termen de finalizare 2024. De asemenea, cele două loturi din trei de la Ploieşti la Buzău. Şi celelalte vor înainta foarte bine, astfel încât în 2025 toate cele 13 loturi să fie finalizate”, le-a spus Grindeanu parlamentarilor celor două comisii de specialitate ale Parlamentului, în cadrul dezbaterilor pe buget. https://telem.ro/grindeanu-despre-ritmul-lui-umbrarescu-pe-autostrada-a7-exista-o-mare-probabilitate-ca-de-la-buzau-la-focsani-sa-se-circule-in-2024-pe-toate-cele-patru-loturi/

Related posts

INS: Rata anuală a inflației a scăzut în septembrie sub 9%

Redacția

Urmează o nouă minivacanţă pentru bugetari. Vor avea patru zile libere

Redacția

Liderii PNL din județele Moldovei vor ca punctul de plecare al autostrăzii spre Ardeal să fie localitatea Moțca

Redacția
Încarcă...