NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Autoritățile resping orice manifestare violentă în dimineața de 31 decembrie la Ruginoasa

Reprezentanți ai Instituției Prefectului, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei, autorităților locale din Ruginoasa, dar și cetățeni au fost prezenți astăzi la primăria din comună. Subiectul discutat a fost legat de evenimentul ce are loc pe 31 decembrie la Ruginoasa, mai exact desfășurarea acestuia cu respectarea unor reguli.

Vom conlucra ca în fiecare an cu toate organele statului în vederea asigurării ordinii și liniștii publice în cele mai bune condiții tocmai de accea ne-am și adunat astăzi, să vorbim despre acest aspect și să facem ca lucrurile să decurgă normal și fără evenimente”, a declarat primarul comunei Ruginoasa, Dănuț Nechifor.

Forțele de ordine vor fi prezente la manifestarea din 31 decembrie pentru ca aceasta să se desfășoare fără violențe și fără victime ca în alti ani, dar și cu respectarea normelor impuse de situația pandemică.

Reamintim că, în anul 2020 autoritățile locale au decis ca tradiționala bătaie de la Ruginoasa să nu se mai desfășoare din cauza restricțiilor de la acea vreme pe fondul pandemiei.

  
Advertisements

Related posts

Planuri mari pentru modernizarea comunei Stolniceni-Prăjescu

Irina Gherasim

Gheorghe Băiceanu este noul viceprimar al comunei Valea Seacă (VIDEO)

Marius Parteni

Sute de localnici au fost prezenți la prima ediție a “Zilei Comunei” Strunga

Marius Parteni
Încarcă...