NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Autoritățile județene susțin că în luna septembrie Parcul Industrial Lețcani va deveni funcțional

Singura comuna din județul Iasi care a reușit pana acum implementarea unui parc industrial a fost Miroslava, iar creșterea economică se cunoaste.

„De la preluarea mandatului ne-am propus să operaționalizăm Parcul Industrial de la Lețcani, fiind în același timp și primul parc dezvoltat de către Consiliului Județean Iași. De asemenea, mai avem în plan dezvoltarea a încă trei astfel de parcuri la Pașcani, Holboca și Deleni, pentru a impulsiona mediul privat de business și pentru a crește nivelul de trai și din aceste zone”, sustine conducerea CJ Iasi.

În acest moment, situația parcurilor industriale este urmatoarea:

Parcul Industrial Lețcani – 18,6 ha. Este în etapa de execuție. Progres fizic – peste 60%. Termen punere în funcțiune – SEPTEMBRIE 2023

Advertisements
  

Parcul Industrial Pașcani – 57 ha. A fost inclusă în bugetul CJ suma de 2.681.730 lei pentru elaborare PUZ, necesar pentru obținerea titlului de parc industrial.

Parcul Industrial Holboca – 30 ha. Este în etapa de elaborare a planului urbanistic zonal. Termen finalizare PUZ – APRILIE 2023

Advertisements

Parcul Industrial Deleni -10 ha. A fost obținut certificatul de urbanism, iar în această etapă CJ este în corespondență cu furnizorii de utilități.

tele m

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pașcani: Documentele privind acordarea ajutorului de încălzire pot fi trimise prin e-mail, poștă sau curier

Iulia Huțanu

CLP Ecoserv SRL face angajări deși este în prag de insolvență

Răzvan Grecu

Groapă capcană pe o trecere de pietoni din zona centrală

Marius Parteni
Încarcă...