RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Autorităţile iau în calcul vaccinarea antigripală a cadrelor didactice

Autorităţile iau în calcul şi vaccinarea antigripală a cadrelor didactice, pe lângă celelalte categorii de risc, care au deja recomandare de imunizare.

Trei milioane de doze de vaccin antigripal au fost comandate de Romania, a anunţat astăzi, la Iaşi, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

El a reiterat îndemnul către populaţie de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii coronaviruslui, pe fondul protestelor care au avut loc ieri, în mai multe oraşe din ţară, faţă de măsurile sanitare impuse de guvern.

Nelu Tătaru: Avem nişte precauţii – includ portul măştii, includ distanţare, includ dezinfectanţi. Avem o lună în care s-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, reîntoarcerea din concedii, aglomerarea transportului în comun, deschiderea şcolii, campanie electorală, alegeri. Toate acestea au un numitor comun: respectarea unor norme în vederea desfăşurării lor, respectând acele norme avem o transmitere comunitară scăzută, avem un număr scăzut de cazuri, ne menţinem pe acel platou pe care suntem acum. Haideţi să transformm primul val într-un val decizional, pentru că al doilea val depinde foarte mult de cum gestionăm primul val.

  

radioromaniactualitati

Related posts

Îngraşă sau nu cireşele? Iată ce spun nutriţioniştii

Redacția

Bărbat scos de pompieri, din apele Siretului, după un apel la 112

Teona Gherasim

Fostul primar al Pașcaniului internat în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași

Marius Parteni
Încarcă...