RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Autorii spargerii din Stația CF sunt doi tineri de 19 ani. Banii i-au pierdut la jocuri de noroc. Unul dintre ei a spart un geam al Complexul Comercial de pe strada Gării (VIDEO)

Polițiștii de la Transporturi Feroviare au idenitificat autorii spargerii din stația CF Pașcani. În acest caz este vorba despre doi tineri, ambii de 19 ani. Ei au ajuns în atenția autorităților și datorită polițiștilor locali. Unul dintre aceștia a spart cu cotul un geam de la Complexul Comercial cu standuri de pe strada Gării.

Cei doi, Constantin Robert Bran și Cezar Anghel, după ce au dat spargerea au plecat spre o sală de jocuri de pe Esplanadă, nu înainte de a împărți banii. Din barul aflat în stația CF, tinerii au sustras o sumă de 600 lei și băuturi de aceeași valoare. O parte din aceasta au abandonat-o într-un tufiș din apropierea Gării. În baza anchetei desfășurate cei doi au fost identificați și riscă acum până la 15 ani de închisoare pentru distrugere și furt calificat. Suma de bani sustrasă din bar nu a mai fost recuperată, ea fiind jucată de tineri la jocurile de noroc.Unul dintre indivizi s-a mai ales cu un dosar penal după noaptea de pomină de ieri. Constantin Robert Bran, după ce s-a despărțit de amicul cu care a dat lovitura a spart un geam de la Complexul Comercial din vale. Pe imaginile surprinse de camerele video se poate vedea cum tânărul a avut o discuție mai aprinsă cu fata ca îl însoțea, după care a lovit cu cotul geamul.
Ofițerul de serviciu a anunțat patrula Poliției Municipale care l-a reținut pe tânăr. El s-a ales cu un dosar pentru distrugere.  

  

{flv}diverse/geamuri sparte hoti{/flv} 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cod rutier modificat. Reguli pentru permisele suspendate

Redacția

Escrocherii cu cazări false de Crăciun și Revelion pe site-urile de anunțuri

Redacția

Accident cu 8 victime la Moțca. Două mașini s-au ciocnit frontal!

Marius Parteni
Încarcă...