RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EconomieNațional

Automatizarea vânzărilor – soluția pentru o activitate organizată şi creșterea productivității

Activezi în domeniul vânzărilor, deţii o companie de distribuţie sau eşti producător? Dacă te ocupi de vânzarea şi distribuţia în regim pre-sales sau van-sales, atunci ştii cât de important este ca dinamica activităţii afacerii tale să fie una cursivă, bine structurată, organizată strategic şi constantă. Domeniul vânzărilor este unul extrem de amplu, societatea noastră fiind una de consum. Astfel, fluxul pe acest palier este foarte elaborat, implicând multă dedicare şi promptitudine.

Ce este important în vânzări

Succesul în vânzări depinde de mai mulţi factori, aflaţi în strânsă legătură cu schimbările economice și sociale care își lasă amprenta asupra obiceiurilor de consum. În primul rând, agenţii de vânzări care fac parte din cadrul companiei tale, trebuie să deţină o serie de abilităţi, astfel încât să corespundă specificului acestui tip de activitate. Au nevoie să fie fini observatori, să fie flexibili şi deschişi comunicării permanente, să desfășoare sarcinile cu promptitudine şi să aibă competențe de luare rapidă a deciziilor.

În vânzări, este absolut indispensabilă o foarte bună gestionare a produselor şi a stocurilor, astfel încât activitatea agenţilor de vânzări să fie raportată la date reale şi concrete, iar procesul de vânzare să se producă rapid şi eficient. Succesul companiei tale depinde şi de modul în care sunt preluate şi livrate comenzile. Acesta este nucleul vânzărilor, orice tranzacție încheiată deţinând potenţial într-o viitoare colaborare, aspect care atrage după sine noi colaborări, implicit, profit. Succesul unei companii care activează în domeniu, depinde şi de respectarea normelor legale aflate în vigoare, astfel că toate aceste aspecte converg către un flux de vânzări constant, profitabil şi în deplină legalitate.

Cum te ajută automatizarea vânzărilor

Automatizarea vânzărilor presupune gestionarea întregii activităţi a companiei tale, indiferent de amploarea acesteia, prin intermediul unei aplicaţii care poate fi instalată pe PC, desktop sau tabletă. Optimall SFA îţi vine în ajutor în vederea obţinerii succesului, oferindu-ţi şansa de a folosi aplicaţia mobilă SFA pentru automatizarea vânzărilor, respectiv pentru preluarea cu rapiditate a comenzilor,  pentru efectuarea plăţilor şi pentru tipărirea chitanţelor şi facturilor în timp real.

  

Astfel, agenţii tăi de vânzări au posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea mult mai rapid şi eficient. Aplicaţia te va ajuta să deţii o gestiune permanentă şi reală a prețurilor şi produselor și oferă agenţilor posibilitatea de a prelua comenzi rapid şi în timp real. Automatizarea vânzărilor îţi permite astfel să ai acces rapid la toate datele de interes, să-ţi localizezi în timp real agenţii şi să creionezi cu uşurinţă dinamica fluxului de comenzi din firma ta, astfel încât să vii permanent în întâmpinarea nevoilor clienților și colaboratorilor tăi.

Related posts

USR strânge semnături pentru demiterea primarului din Mogoşoaia. Edil: „Nu înţeleg interesele politice care determină o asemenea reacţie”

Redacția

Dezastru în fermele din Iași! Au pierdut sute de mii de euro în numai câteva ore. Producătorii au ajuns la disperare: „Vând tot. Statul nu ne ajută cu nimic”

Redacția

Statul se pregătește să combată specula la prețurile produselor alimentare și să scurteze lanțurile de aprovizionare – explicațiile Ministrului de Finanțe

Redacția
Încarcă...