NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Autobuz cu peste 40 de copii la bord implicat într-un accident rutier. Direcția autovehiculului a cedat(FOTO)

Un autobuz în care se aflau peste 40 de persoane a fost implicat în această seară într-un eveniment rutier. Acesta efectua o cursă pe ruta Pașcani – Topile.

La plecarea din stația de la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Ceferiștilor șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard. Un stâlp de înaltă tensiune a fost acroșat, iar din această cauză furnizarea energiei electrice a fost întreruptă. Pasagerii au trecut prin momente de panică.

Din primele informații caseta de direcție a cedat, iar șoferul a pierdut controlul volanului. O tânără aflată în autobuz a suferit o lovitură la piciorul drept. Aceasta a așteptat întinsă pe asfalt sosirea echipajelor medicale. La fața locului au fost direcționate echipaje de la Poliție și Pompieri. Zona a fost securizată, asta din cauza firelor de înaltă tensiune căzute pe stradă.

Mijlocul de transport aparține societății TransBuz Codreanu. Șeful punctului de lucru susține că autobuzul avea toate verificările tehnice efectuate. Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au deschis un dosar penal în acest caz.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Autobuzele RAGCL au program de duminică în următoarele zile

Teona Gherasim

Concurs de talente locale la Târgu Frumos

Teona Gherasim

„Sa cântăm, să dansăm pentru toți” (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site