RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Auto Trans Com Pașcani donează tuneluri de dezinfecție Serviciului de Ambulanță Pașcani și Iași!

Personalul Serviciului de Ambulanță Pașcani a primit astăzi o nouă donație, extrem de importantă. Vorbim de un tunel pentru dezinfecție, ce a fost amplasat la intrarea în incinta dispeceratului și sediului de birouri.

Donația vine din partea societății Auto Trans Com SRL Pașcani, deținută de omul de afaceri Cristi Bolobiță. Vorbim de un dispozitiv performant, ce utilizează soluții de dezinfectant folosite peste tot.

Trăim cu toții o perioadă care a adus multe schimbări în viata de zi cu zi, începând cu obișnuita distanțare socială. În contextul actual, acest echipament este bine venit, util celor care activează în această instituție. Suntem și noi preocupați de siguranța noastră, dar și a celor din comunitate, în combaterea acestui virus. Din acest motiv, societatea noastră, Auto Trans Com, donează acest tunel de decontaminare chimică, cu instalație automată  prevăzută cu 8 diuze de pulverizare și lampă cu raze UV pentru protecția personalului din cadrul Serviciului de Ambulanță. Pentru o siguranță cât mai mare și pentru scăderea riscului de accidente epidemiologice, personalul echipat pentru intervenții Covid-19 vor trece prin aceste dispozitive și va fi decontaminat cu biocid cu grad ridicat în formă de vapori”, ne-a declarat Costel Timofte, reprezentant al Auto Trans Com SRL.

Societatea din Pașcani va dona săptămâna viitoare un astfel de dispozitiv și Serviciului Județean de Ambulanță Iași. 

  

Conform datelor tehnice oferite, folosirea razelor UV este o tehnologie revoluționară, utilizată de ceva vreme în medicina modernă, în sălile de operații, laboratore de cercetare, acolo unde este nevoie de sterilizare și dezinfecție cu eficiență maximă pentru a crea un mediu steril.

În prezent, sterilizarea cu ajutorul emisiilor cu raze UV-C  reprezintă cea mai eficientă metodă de a elimina orice tip de contaminare cu micro-organisme, în special virusuri (inclusiv coronavirus).

Related posts

Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile. Restricțiile care rămân în vigoare

Redacția

Ce se întâmplă în corpul tău după ce mănânci 5 nuci pe zi?

Redacția

Masca ar trebui purtată în continuare în spații aglomerate închise

Redacția
Încarcă...