RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Au scos din balamale șapte uși metalice de la o stație CFR de spălare a vagoanelor

politia-din-timisoara-a-deschis-o-ancheta-dupa-gasirea-unei-femei-de-88-de-ani-si-a-fiului-ei-morti-in-locuinta

Vechea infrastructură feroviară încă mai atrage hoții. Doi pășcăneni și-au ales fosta stație de spălare vagoane a CFR Marfă drept sursă gratuită de fier vechi. Nu au apucat totuși să fure prea mult înainte de a fi prinși.

Prima lovitură a fost dată de Simplon Radu și Dinaur Stănescu pe 8 iulie 2021. Însoțiți de o femeie, cei doi s-au deplasat cu o căruță trasă de un cal alb și un mânz maro la stația respectivă, aflată în conservare. Au intrat în curte chiar pe poarta de acces principală, care nu era încuiată. Apoi, cu o rangă, au forțat lacătul de la ușa principală a clădirii. Din interior, cei doi au scos din balamale trei uși metalice, pe care le-au transportat la căruță. Au mai urcat în atelaj și un motor auto găsit în zonă. Au transportat marfa la o unitate de recuperare a materialelor, vânzând-o cu 496 de lei. A doua zi, au repetat acțiunea. În jurul prânzului, au mers din nou cu căruța la stația de spălare a vagoanelor. De această dată, au scos din balamale cinci uși metalice. Au luat doar patru dintre ele, pe a cincea abandondând-o în curte. Centrul de colectare a materialelor le-a plătit 388 lei. În total, bunurile furate aveau o valoare mult mai mare, de 7.200 lei.

Hoții au fost identificați cu ajutorul camerelor video ale centrului de recuperare a materialelor, cei doi fiind trimiși în judecată pentru furt calificat. Bradu era recidivist, adunând în ultimii 9 ani mai multe condamnări pentru fapte similare. 

continuare pe ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Un tânăr din Rediu s-a ales cu un dosar penal pentru că-i place prea mult cafeaua

Ema Roman

Tânără din Suceava filmată cum aleargă printre mașini și strigă că nu există coronavirus

Redacția

Examen greu de trecut. Trei sferturi dintre cei care au făcut şcoala de şoferi în 2014 nu au obţinut permis

Redacția
Încarcă...