RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Au fost publicate rezultatele la admiterea UAIC 2021! Anunţ important pentru toţi cei care s-au înscris

În aceste momente, pe pagina de Facebook a UAIC au fost publicate rezultatele oficiale la admiterea UAIC 2021. Așadar, dând click pe linkul prezentat mai jos poţi vedea dacă ai fost sau nu admis la cursurile unei facultăţi din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. În altă ordine de idei, universitatea menţionează faptul că toţi cei care au fost admişi trebuie să consulte informaţiile de pe site pentru a putea confirma locul pe care l-au ocupat.

Totuşi, cei care nu au fost admişi sunt sfătuiţi să nu îşi retragă dosarele pentru că s-ar putea ca după prima etapă să poată ocupa un dorit:

“Toate facultățile UAIC au afișat rezultatele admiterii 2021: https://admitere.uaic.ro/rezultate-finale/

Felicitări tuturor candidaților admiși! Dacă ai fost admis, te rugăm să consulți informațiile despre confirmarea locului publicate pe site-ul facultății la care ai fost admis.

  

Dacă ai fost respins, îți recomandăm să nu îți retragi dosarul, deoarece după prima perioadă de confirmări e posibil să devii admis, în funcție de cât de mulți candidați nu vor confirma locul. Te rugăm să urmărești noile liste care se vor publica pe site-ul facultății la care te-ai înscris, după prima etapă de confirmare a locului. se arată în textul publicat de UAIC.

bzi

Related posts

Festivalul Național de Minihandbal, la Pașcani (video)

Carmen Bălăceanu

Se caută creatori de subiecte pentru examenele naţionale

Redacția

Elevii liceelor “Unirea” și “Miron Costin” Pașcani , dar și directoarea Anușca Mihaela, premiați la “Gala Elevului Ieşean” (foto)

Carmen Bălăceanu
Încarcă...