RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție șoferi și pietoni! Semafoarele vor fi puse în funcțiune. Urmează schimbări importante!

Administrația locală se pregătește să pună în funcțiune semafoarele amplasate în cele patru intersecții din municipiul Pașcani. De marți, 28 august 2018, lumina galbenă a semafoarelor va fi pusă în funcțiune, iar din 3 septembrie ele vor funcționa normal.

 

  

Comisia de Organizare a Circulației Rutiere din cadrul Primăriei Pașcani s-a întrunit astăzi pentru a discuta pe marginea modificărilor ce vor apărea. Până la punerea în funcțiune a semafoarelor se lucrează deja la amplasarea unor indicatoare la trecerile de pietoni, limitatoare de viteză, ori indicatoare cu semnul interzis.

NewsPacani.com, după discuțiile de astăzi de la ședință vă prezintă principalele schimbări.

În intersecția de la Spitalul Municipal se lucrează deja la amenajarea unei noi treceri de pietoni pe strada „Ștefan Cel Mare și Sfânt”. Locuitorii blocurilor ANL, ori alți șoferi nu vor mai putea parca deloc pe sensul de mers de la Policlinică spre Spital. La fel nici pe porțiunea dinspre Spital până după intrarea la Protopopiat, nu se va putea staționa. Pe ambele sensuri se vor monta indicatoare ce vor interzice staționarea.

Pe strada Moldovei, ambele sensuri de circulație, de la actuala intersecție semaforizată până la intersecția de la „Constructorul”, mașinile nu vor mai putea staționa decât în parcarea din fața sucursalei bancare din zonă. Pe strada Stadion va fi amenajată o treceri de pietoni.

În zona Gării șoferii care coboară de pe Ceferiștilor și vor face la dreapta, vor avea verde intermitent, la fel și cei care vor circula pe strada Gării, dinspre școala Specială, și vor să se deplaseze la dreapta pe Ceferiștilor.

Intrarea în parcarea Gării se va face executând manevra la dreapta pe lângă Oficiul Poștal, iar ieșirea se va face la celălalt capăt dinspre Poliția TF.

Angajații Poliției Locale vor trece la informarea șoferilor despre modificările apărute. Un alt apel a fost făcut deja către taximetriști să respecte locurile de staționare.  

Related posts

Primarul refuză să pună pe ordinea de zi proiectul monitorizării prin GPS a maşinilor Primăriei. Iniţiatorul proiectului: “Am crezut că este om de cuvânt!”

Marius Parteni

Jitaru i-a explicat lui Olariu de ce proiectele de hotărâre nu mai sunt semnate olograf

Răzvan Grecu

Viceprimarului Cristian Rățoi a făcut publice condițiile sale pentru a vota bugetul Pașcaniului pe anul 2024

Răzvan Grecu
Încarcă...