NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție șoferi! Probleme de funcționare ale barierelor la trecerile de nivel cu calea ferată din Cozmești – Hălăucești – Mircești

Probleme în funcționarea barierelor de la trecerile de nivel cu calea ferată din zona Pașcani. Foarte mulți participanți la trafic, care au sesizat defecțiunile, au postat săptămâna trecută imagini și comentarii pe rețelele de socializare.

Probleme de funcționare sunt sesizate la Cozmești,comuna Stolniceni Prăjescu, Hălăucești și Mircești. Într-una din imagini se poate vedea cum bariera de la Cozmești este ridicată de pe una din mașinile care se afla în deplasare. Șoferul a încetinit , cel mai probabil panicat de cele întâmplate.

Într-un alt caz semnalat la Hălăucești, semnalele luminoase ale barierei nu mai funcționează corespunzător. “Lumina albă nu se mai aprinde. Rugăm autoritățile să semnaleze CFR-ului, iar noi să fim cu toții precauți!”, este mesajul.

La Mircești, pe lângă problemele de funcționare ale barierei, șoferii se plâng și de faptul că pasajul rutier este unul cu obstacole, ceea ce conduce la o deplasare anevoioasă.

  

Facem mențiunea că în trecut la aceste nivele de trecere a căii ferate s-au înregistrat evenimente tragice, soldata cu decese și pagube materiale.

Am încercat să contactăm reprezentanții CFR Iași, pentru a le aduce la cunoștință situațiile semnalate, dar nu am putut lua legătura cu nici unul dintre aceștia.

Advertisements

Related posts

Cresc salariile în Primăria municipiului Pașcani! Pantazi va fi cel mai bine plătit om din administrația publică locală!

Răzvan Grecu

Fișa postului îl obliga pe administratorul public Gică Zanet să împiedice furtul de 5 miliarde de lei vechi! Primarul nu l-a reclamat la Poliție! (DOC)

Răzvan Grecu

Salariul minim pe economie din România, al doilea cel mai mic din UE!

Redacția
Încarcă...