NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Atenţie, şoferi! Nervi întinşi la maxim! Coada de kilometri întregi la ieşirea din Iaşi

Dimineaţa aglomerată la ieşirea din Iaşi, în sensul de mers spre Podu Iloaei. La intrarea în localitate s-a format o coadă de maşini care se întinde pe câţiva kilometri. Timpii de aşteptare se ridică şi la o oră, iar şoferii au nervii întinşi la maxim. Nimeni nu le da nicio explicaţie, nu exista poliţişti rutieri pentru a informa călătorul.

Şoferii care vor să tranziteze zonă ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face deplasarea. Conform martorilor, coada se întinde pe 6-7 kilometri. O explicaţie pentru acest ambuteiaj ar fi faptul că autorităţile desfăşoară mai multe lucrări la carosabil.

UPDATE: Din cauza unor lucrări de asfaltare efectuate de firma Eky-Sam, ieşenii sunt nevoiţi să aştepte chiar şi o oră pentru a înainta câteva sute de metri. Martorii povestesc faptul că firma executa lucrările cu doar două utilaje şi câţiva muncitori, ori acest lucru este de netolerat, mai ales în condiţiile în care, astăzi e prima zi în care romanii se pot deplasa fără restricţii în zona metropolitană a Iaşului.

Nu este normal că lucrările să se efectueze, cu personal redus, chiar în prima zi a săptămânii, într-o perioadă în care, culmea, tot mai mulţi oameni revin la muncă. Totuşi, lucrările ar fi trebuit să înceapă din weekend, atunci când nivelul de trafic era mai redus.

  

În altă ordine de idei, şoferii sunt revoltaţi pentru că nu ajung la serviciu în timp util. Prinşi în trafic sunt şi şoferii de TIR-uri, dar şi microbuze pline cu pasageri.

BZI

Advertisements

Related posts

Accident rutier la reprezentanţa Renault din Iași. O mașină a intrat într-un gard

Redacția

Fermierii din Iași, revoltați de ordinul privind creșterea purceilor. Crescător: „O să dispară porcul românesc. Asta se vrea”. Fermierii vor să renunțe la fermele cu suine

Redacția

Justiția ieșeană își bate joc de această fată paralizată, accidentată de un comisar al Gărzii de Mediu

Redacția
Încarcă...