NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenţie pe unde mergeţi cu maşina! Pericol de accident vizavi de Oficiul Poştal

Un cămin colector de canalizare, care a mai făcut probleme şi în trecut, este pe cale să devină pericol public pentru şoferii din Paşcani.

 

De jur împrejurul său, asfaltul s-a lăsat, iar o porţiune considerabilă s-a surpat, lăsând la suprafaţă o groapă de toată frumuseţea.

  

Cu câteva luni în urmă, muncitorii de la ApaVital au intervenit chiar în acel loc, însă materialele folosite au cedat. Problema va apărea în continuare, întrucât sistemul de apă şi canalizare din Paşcani este pe cale să îşi epuizeze durata de viaţă, spun reprezentanţii ApaVital.

Conform cu spusele lor, toate aceste probleme vor fi rezolvate prin investiţii din fonduri externe, însă nu există niciun semn că aceste vor avea loc prea curând.

„Caminul colector de canalizare, unde a avut loc interventia precedenta, a fost din constructie deficient intrucat s-au folosit materiale cu durata de viata scurta pentru acest tip de constructii si anume caramida poroasa in mediu umed si nu din beton cum ar fi fost normal. Aceasta a dus la faramitarea catorva elemente din constructie si un inceput de prabusire in jurul planseului. Se va relua umplerea rosturilor si asfaltarea dar acest tip de problema va aparea in continuare nu numai in acest loc intrucat sistemul de canalizare ca si cel de apa din Pascani este pe cale sa isi epuizeze durata de viata. Investitiile din fonduri externe vor rezolva toate aceste probleme, odata cu implementarea lor in acest ciclu investitional”, explică purtătorul de cuvânt al operatorului judeţean de apă canal.

 {jcomments off}

 

Advertisements

Related posts

Interdentis SRL și Agrocomplex Lunca SA scoase basma curată, de un expert, în scandalul datoriilor către bugetul local

Marius Parteni

Cursuri de prim ajutor în cadrul Centrului de Colectare a Sângelui. Primăria invitată să achiziționeze defibrilatoare

Marius Parteni

Două zile libere pentru angajații din Primăria Pașcani. Ziua de 16 august va fi recuperată prin prelungirea programului

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site