NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Atenție pe cine primiți în casă! Vezi cum a păcălit un hoț un bătrân din Miroslovești

Pretind că vor să cumpere cupoane de călătorie, dar de fapt scopul lor este să comită furturi.În cursul zilei de 6 septembrie Secţia de poliţie Rurală nr. 6 Paşcani a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bătrân de 79 ani, din comuna Mirosloveşti şi dintr-o anexă gospodărească i-au sustras suma de 3.300 lei.

Poliţiştii deplasaţi la domiciliul părţii vătămate au stabilit că în cursul zilei respective, în jurul orelor 13:10, victima a vândut unui bărbat necunoscut trei cupoane de călătorie CFR contra sumei de 50 lei. La scurt timp după plecarea acestuia, bătrânul a plecat să lucreze în grădină, iar la întoarcere a constatat faptul că din lada patului aflată în bucătăria de vară i-a fost sustrasă suma de bani.

Advertisements

Polițiștii atrag atenţia încă o dată cu privire la acordarea accesului în locuinţă unor persoane necunoscute, dar şi cu privire la ofertele care vin din partea acestora. Este al doilea caz reclamat la poliţie în ultimele zile în care infractorii pretind că vor să cumpere cupoane de călătorie, pătrund cu acordul victimelor în curte şi în locuinţă, iar mai apoi, profitând de neatenţia şi vârsta înaintată a acestora, sustrag din casă sume de bani importante.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ruginoasa, bazin de talente pentru fotbalul românesc. Copiii care au câștigat Cupa Satelor în 2019 au ajuns la cluburi mari din țară și bat la porțile echipelor naționale

Redacția

Ziua comunei Lespezi a devenit o tradiție de Sfântul Ilie (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Colegul din trafic, la Lespezi: fără permis, băut și mașină neînmatriculată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site