NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție cât și unde staționați în parcarea Kaufland Pașcani! Riscați blocarea roții și amendă!

De astăzi, riscați să rămâneți cu mașina blocată în parcarea Kaufland Pașcani, dacă staționați mai mult de 3 ore pe timp de zi, parcați pe locuri interzise, cele destinate persoanelor cu dizabilități sau mamelor cu copii.

Începând de astăzi, un agent al unei firme cu care Kaufland România are contract, notează numerele mașinilor care intră în parcare și măsoară timpul de staționare. Dacă depășiți trei ore, roata din față a mașinii vă va fi blocată, iar agentul va întocmi un proces verbal, pe care vi-l lasă pe mașină, în cazul în care nu sunteți prin zonă. Pentru deblocarea roții va trebui să apelați numărul de telefon ce îl veți găsi în procesul verbal.

Abia după achitarea unei taxe de deblocare de 100 lei, dispozitivul de tip caracatiță va fi retras de pe roată. Măsura se aplică și în cazul celor care staționează în locuri interzise, cele destinate altor categorii de persoane sau blochează căile principale.

Din informațiile noastre pentru o perioadă de timp, agentul firmei care se ocupă de identificarea acestor șoferi îi va avertiza pe aceștia asupra măsurilor, ulterior urmând a fi aplicate sancțiuni.

Măsura sancțiunii va fi aplicată doar în orele de funcționare a supermarketului, 08.00 – 20.00. La intrare în parcarea Kaufland, pot fi văzute indicatoare care indică perioada și poate fi consultat regulamentul.

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local săptămâna viitoare. Ștrandul în administrarea Prest Serv Apa

Irina Gherasim

Austria va permite din septembrie evenimentele în aer liber cu până la 10.000 de persoane

Redacția

PSA acordă facilități clienților datornici

Redacția
Încarcă...