RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Asfaltări aproape de final la Lespezi! Pe Heci – Probota s-a turnat astăzi stratul final

Un proiect important de investiții de care beneficiază comuna Lespezi se va finaliza anul viitor. Este vorba despre modernizarea a aproximativ cinci kilometri de asfalt, în mai multe zone de pe administrativul comunei.

 

  

Finanțarea acestui obiectiv este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Cea mai importantă componentă a proiectului este cea prin care se asigură legătura cu localitatea Probota, din județul Suceava. Utilajele constructorilor au turnat astăzi ultimul strat de asfalt.”Vremea a fost favorabilă, s-a lucrat bine, iar astăzi sunt aproape de încheiat tot ce înseamnă lucrările pe Lespezi și Heci”, ne-a declarat Ioan Lazăr, primarul comunei Lespezi.  

Singurul sector care va fi finalizat anul viitor este cel de la biserica din Bursuc Deal, spre Bursuc Vale, intersecția cu drumul de exploatație. Acest sector trebuie lățit, anul acesta realizându-se doar lucrări de terasament.

În cadrul proiectului s-a mai turnat asfalt pe strada din fața Primăriei, drumul fabricii, drumul spre Probota de la biserica din Heci și strada ce duce din DJ 208 către stația CF.

 

Related posts

Primarul Marius Pintilie a înființat o comisie care să analizeze cauzele ce au dus la neîncasarea redevenței de la ApaVital

Răzvan Grecu

Ancheta în dosarul AgroComplex s-a mutat la Finanţe Publice. Procurorii verifică circuitul documentelor

Marius Parteni

Pantazi umilit de proprii consilieri! Comisia de mediere a redevenței cu ARSACIS a fost respinsă. Directorul economic va emite factura la valoarea împrumutului BEI!

Marius Parteni
Încarcă...