NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ASCOR Iași construiește o casă pentru doi copii orfani

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași, au început demersurile în vederea construirii unei case pentru o familie din satul Glodenii Gândului, comuna Țibănești, județul Iași.

 

Această familie este alcătuită din doi copii orfani de mamă și al căror tată este în spital suferind de semipareză. Copiii locuiesc în prezent într-o bucătărie de vară dezafectată.

Proiectul casei a fost realizat gratuit de arhitecții Iulian Diaconescu și Alexandru Grișco, cu sprijinul Pr. Petrică Lehaci, parohul Bisericii „Sfântul Nectarie” din Iași.

Locul pe care se construiește noua casă și lucrările efectuate până acum vor fi binecuvântate sâmbătă de Episcopul Antonie de Bălți. Ierarhul va oficia în aceeași zi Sfânta Liturghie, începând cu ora 8.30, la biserica din satul Glodenii Gândului.

Pentru această acțiune caritabilă ASCOR Iași are nevoie de sprijin financiar. Donațiile pot fi făcute în subcontul ASCOR Iași (RO61BRDE240SV95235282400 – subcont ASCOR Iași), cu mențiunea „Donație pentru construirea casei”.

Sursă: www.basilica.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Ucis de o conservă de peşte

Redacția

60.000 de sarmale pentru pelerini. Zeci de mii de oameni pe zi, aşteptaţi la moaşte

Redacția

De pe tobogan, la spital

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site