RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

 Așa se poate circula în ”Trenul foamei” Iași-Timișoara. Ideea de 16 ore a unui turist turc

Un turist turc care călătorește prin România a reușit să învingă proasta faimă a trenului Iași-Timișoara, supranumit ”Trenul foamei” sau ”Trenul groazei”. El s-a pregătit pentru cele 16 ore de călătorie, cât durează cursa fără întârzieri, într-un mod mai aparte.

Pe lângă bagajele personale, el a luat și câteva instalații electrice și o lenjerie. Astfel, el și-a decorat cușeta cum a vrut, ”ca în rai”, iar după ce și-a montat și laptopul a spus că s-a simțit ca acasă.

”Fotografiile mele sunt de la cea mai recentă călătorie cu trenul de la Timișoara la Iași. Mi-am decorat compartimentul singur și am creat propriul meu colț de rai. Având în vedere cât de mult se plâng oamenii despre starea trenurilor din România, este un bun exemplu de a arăta cum să își creeze fiecare propriul colț de rai din ceea ce au.Pot să împărtășesc mai multe detalii dacă sunteți interesat”, ne-a scris turistul.

El a mai precizat că fotografiile se găsesc pe adresa lui de Instagram y__emrullah

  

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Veste ce îi interesează pe majoritatea pășcănenilor. Un important prestator de servicii își mută sediul! Gică Zanet, administratorul public, va fi afectat la buzunare!

Răzvan Grecu

Amenajrea Lacului Peștișorul, un proiect prezentat astăzi pe larg de primarul municipiului (VIDEO)

Marius Parteni

Conferință de presă Primăria Pașcani 24 martie 2022 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...