NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Articole de îmbrăcăminte contrafăcute confiscate de polițiști, ca urmare a unei acțiuni organizate astăzi

Peste 61 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute au fost astăzi confiscate de polițiștii pășcăneni, ca urmare a unei acțiuni organizate pe raza municipiului.  Acțiunea a avut ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

Cu prilejul acțiunii au fost verificate 26 de unități economice și au fost controlate 49 de autovehicule. Totodată au fost legitimate 76 de persoane.

“În urma neregulilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.150 de lei, dintre care 29 pentru nerespectarea legislației rutiere, 10 pentru activități comerciale ilicite și 3 pentru alte abateri. Spre exemplu, un bărbat de 52 de ani a fost sancționat contravențional, onform Legii nr.12/1990, deoarece a efectuat acte de comerț în alte locuri decât cele legale”, ne-au declarat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Administratorul unei societăți comerciale din municipiul Pașcani a fost depistat în timp ce ar fi comercializat articole de îmbrăcăminte purtând diverse mărci, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute. În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii nr. 84/1998 și s-a dispus confiscarea a 61 de articole de îmbrăcăminte, în vederea continuării cercetărilor, potrivit aceleiași surse.

Advertisements

Related posts

11 polițiști pășcăneni au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Poliției Române

Răzvan Grecu

Mopedist din Pașcani depistat băut și fără permis

Redacția

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a fost atacată cu apel de procurorii DNA și secretarul Mircea Zuzan!

Răzvan Grecu
Încarcă...