RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Armata israeliană confirmă că l-a eliminat pe numărul trei al aripii armate a Hamas, Marwan Issa

Armata israeliană confirmă marţi că l-a ”eliminat” pe numărul trei în ierarhia aripii armate a mişcării islamiste palestiniene Hamas, Brigăzile Ezzedin al-Qassam, Marwan Issa, într-un atac în Fâşia Gaza, relatează AFP, transmite News.ro.

Marwan Issa, ”unul dintre organizatprii masacrului den la 7 octombrie”, a fost ”eliminat într-un atac pe care l-am desfăşurat în urmă cu două săptămâni”, anunţă într-o conferinţă de presă un purtător de cuvânt al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari.

Acest conducător al aripii armate a Hamas a fost ”eliminat într-un atac complex şi precis al Forţelor Aeriene, în baza unor informaţii clasificate ale armatei şiShin Beth”, serviciul israelian de informaţii interne, precvizează el.

Este vorba despre oficialul cu cel mai înalt rang în mişcarea plaestiniană asasinat de armata israeliană de la începutul Războiului din Fâşia Gaza.

  

Consilierul în probleme de securitate naţională al Casei AlbeJake Sullivan a anunţat moartea luiMarwan Issa într-o conferinţăă de presă la 18 martie.

Născut în 1965, într-o tabără de refugiaţi din Fâşia Gaza,Marwan Issa a evitat orice apariţie publică după ce a ispăşit cinci ani de închisoare în Israel, după ce a fost găsit vinovat de impplicare în mi

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tudose exclude o alianță PSD-PNL la alegerile din 2024: Mircea Geoană, o variantă pentru prezidenţiale. Ce candidaturi se mai conturează

Redacția

Sindicaliştii din Ministerul Finanţelor, Vamă şi ANAF anunţă grevă japoneză săptămâna viitoare

Redacția

VIDEO Irina Begu, în turul doi de la Australian Open 2022 după ce a salvat trei mingi de meci

Redacția
Încarcă...