RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Arafat: Nu cred că deschiderea mall-urilor va fi printre primele măsuri luate

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că cel mai probabil mall-urile nu vor fi printre primele deschise după data de 15 mai.

El a mai spus că în zonele unde sunt focare restricţiile nu vor fi relaxate, precizând că Suceava, primul oraş în care a fost instituită carantincă, va trebui să mai suporte măsurile până se rezolvă problema.

Arafat a fost întrebat duminică, la Digi 24, dacă mall-urile vor fi redeschise după data de 15 mai.

“Nu foarte repede, nu ştiu. Vor fi măsuri care vor fi luate în prima fază, după 15. Nu cred că mall-urile vor fi printre primele măsuri luate.(…) Unde ai loc de aglomeraţie mare şi nu este esenţial, încă se aşteaptă în prima fază. Lumea nu ştie cum va fi, noi nu ştim dacă după primele măsuri vom vedea o creştere, vom vedea o stabilitate sau dacă suntem în scădere. Vedeţi într-o zi suntem cu un număr de cazuri, în altă zi cu altul şi suntem aşa acum, nu suntem cu un trend în fiecare zi mai puţin de celălălt”, a transmis Arafat.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei, acuză guvernul Ciucă de stoparea proiectului de exploatare a grafitului de la Baia de Fier, o resursă esențială pentru producția de baterii și panouri solare

Redacția

SRI, după ce Stelian Ion a acuzat că ar fi în spatele numirii lui Licu la CCR: Constatăm atacuri sistematice la adresa Serviciului

Redacția

Aurescu: Anul 2022, cel mai dificil an al diplomaţiei române de după 1989

Redacția
Încarcă...