NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Aproape două decenii de închisoare pentru autorul unei crime petrecute în Moțca

 

Un bărbat de 61 de ani a fost condamnat de Tribunalul Iași, la ani grei de închisoare, după ce a luat viața unui tânăr.

  

Pe 22 august 2018, pe fondul unor neînțelegeri, cât și a consumului de alcool, cu un cuțit având lama de 19 cm, Costică Mihalcea l-a înjunghiat pe Florin Elvis Cercel, în vârstă de 23 de ani, în zona inghinală. La fața locului a sosit un echipaj de pe Ambulanță, tânărul fiind în stare gravă a fost transportat la Spitalul Sf.Spiridon din Iași, însă a murit câteva ore mai târziu, pentru că i-a fost secționată artera femurală. Procesul a început pe 3 septembrie 2018, iar autorul a fost arestat preventiv pe 23 august 2018.

Joi, 6 iunie 2019, Tribunalul Iași a dispus condamnarea lui Costică Mihalcea la 18 ani de închisoare, pentru omor calificat, acesta fiind în arestat preventiv din luna august 2018. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Autorul crimei, Costică Mihalcea în vârstă de 61 de ani, nu este la prima faptă. În urmă cu mai mulți ani, a fost condamnat tot pentru omor.

 

 

Advertisements

Related posts

Echipaj SMURD în misiune implicat într-un accident rutier pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Bărbat din Hărmănești, încarcerat în Penitenciarul Iași pentru tentativă de omor

Teona Gherasim

Socializare încheiată cu șantaj. Pășcănean arestat pentru că a solicitat sume de bani pentru a nu posta pe internet poze cu o tânără în poziții indecente

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site