NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

APIA nu are zile libere în minivacanţa 30 aprilie – 1 Mai, birourile vor fi deschise pentru fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că centrele judeţene şi locale precum şi direcţiile de specialitate din cadrul instituţiei vor avea program normal de lucru în zilele de 30 aprilie şi 1 mai, cu recuperarea ulterioară a timpului lucrat.

 

Măsura de menţinere a programului normal în perioada 30 aprilie – 1 Mai a fost luată „pentru a veni în sprijinul fermierilor şi pentru a asigura continuitatea procesului de primire a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2018”, se arată într-un comunicat al APIA.

„Precizăm că data limită de depunere a Cererilor Unice de Plată este 15 mai 2018, iar pentru utilizarea eficientă a timpului de lucru rugăm fermierii să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform invitaţiei primate”, menţionează APIA.

Sprijinul financiar acordat în cadrul schemelor şi măsurilor de plăţi derulate de APIA este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Guvernul a decis pe 12 aprilie să aprobe proiectul de hotărâre prin care 30 aprilie devine zi liberă ca să facă „punte” cu data de 1 Mai.

 sursa www.mediafax.ro

Advertisements

Related posts

Încercați să vă angajați? Se dau concursuri pentru 70 de posturi în instituţii din Iași

Redacția

Noi trasee de transport judetean

Redacția

(P) Ideal Shop, un nou magazin în Pașcani! Deschiderea oficială va avea loc duminică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site