RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel umanitar pentru salvarea unei tinere de 17 ani, din Pașcani!

Pe Nicoleta Florentina Coman mulți o cunosc din contexte și ocazii diferite. De data aceasta Nico, așa cum mulți o alintă, are nevoie de noi. Și nu numai ea. Întreaga familie are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Nico a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumoră malignă cap, față, gât. Boala necruțătoarea care a curmat visele tinerei de 16 ani avansează cu repeziciune, spre un final nefericit.

Familia, ajunsă la capătul puterilor, nu cere nimic, dar are nevoie de sprijin material. Tatăl este singurul membru din familie care are o sursă de venit, și a fost nevoit să renunțe la slujbă pentru a fi alături de fiica sa, internată în ultimele 3 luni la secția de Oncologie a Spitalului Sfânta Maria din Iași și de celelalte două fiice rămase acasă.

Orice ajutor material, este bine venit și poate ajunge la familie în conturile: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.

  

Familia locuiește în Sodomeni-Pascani și/sau la numărul de telefon 0743.100.420.

Related posts

Pensiile, platite in avans in luna decembrie

Redacția

Un fost polițist pășcanean a ocupat locul doi pe țară dintr-un număr de 3000 de candidați la Academia de Poliție din capitală

Teona Gherasim

Accident cumplit în Italia, o întreagă familie de români, din Hălăucești a murit. Patru persoane și-au pierdut viața

Redacția
Încarcă...