NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel umanitar pentru salvarea unei tinere de 17 ani, din Pașcani!

Pe Nicoleta Florentina Coman mulți o cunosc din contexte și ocazii diferite. De data aceasta Nico, așa cum mulți o alintă, are nevoie de noi. Și nu numai ea. Întreaga familie are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Nico a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumoră malignă cap, față, gât. Boala necruțătoarea care a curmat visele tinerei de 16 ani avansează cu repeziciune, spre un final nefericit.

Familia, ajunsă la capătul puterilor, nu cere nimic, dar are nevoie de sprijin material. Tatăl este singurul membru din familie care are o sursă de venit, și a fost nevoit să renunțe la slujbă pentru a fi alături de fiica sa, internată în ultimele 3 luni la secția de Oncologie a Spitalului Sfânta Maria din Iași și de celelalte două fiice rămase acasă.

Orice ajutor material, este bine venit și poate ajunge la familie în conturile: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.

  

Familia locuiește în Sodomeni-Pascani și/sau la numărul de telefon 0743.100.420.

Advertisements

Related posts

Polițiștii din Pașcani au îmbrăcat haina lui Moș Crăciun și au oferit daruri unor familii nevoiașe

Marius Parteni

Incendiu într-o casă din Hărmănești, a cărui proprietar a decedat în urmă cu două săptămâni

Marius Parteni

Teo și Livia nu sunt singuri pe lume: Drama lor i-a sensibilizat pe mulți. Un afacerist local suportă cheltuielie de înmormântare a mamei

Teona Gherasim
Încarcă...