NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel umanitar! Mircești: 13 persoane au rămas pe drumuri în prag de iarnă

Disperare mare într-o familie din comuna Mircești, a cărei locuință a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a propagat cu repeziciune, întreaga casă fiind afectată.

În prag de iarnă, familia Antica:  3 famili- 5 copii și părințiii lor, 13 persoane în total, au rămas fără acoperiș deasupra capului. Incendiul a avut loc marți, 29 octombrie, iar interiorul casei a fost distrus în totalitate. Pe pagina de facebook ”Donator de zâmbete” a fost făcut un apel prin care oamenii cu suflet sunt rugați să ajute cu ce pot familia greu încercată.

”Marți, 29 octombrie, în comuna Mircești a avut loc un incendiu , interiorul casei a fost distrus în totalitate. În casă locuiesc 3 familii, 5 copii și părinții lor, 13 persoane în total.Orice ajutor este binevenit, materiale de construcții, haine, mobilier, voluntari,orice! Se apropie iarna, trebuie să-i ajutăm!!”. 

Cine vrea sa dea o mână de ajutor, poate intra pe pagina de facebook ”Donator de zâmbete”, pentru a lua legătura cu persoana care a făcut apelul umanitar.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Asociația de caritate “Mila Creștină”, devine „Teofil cel Milostiv”. Iată ultimile proiecte aflate în derulare

Marius Parteni

Catedrala păşcăneană împodobită cu 200 de steaguri, în anul Centenarului!

Ema Roman

Profesorul Mircea Nedea: „Scoatem analfabeţi funcţional, iar asta este o realitate“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site