RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel umanitar! Mircești: 13 persoane au rămas pe drumuri în prag de iarnă

Disperare mare într-o familie din comuna Mircești, a cărei locuință a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a propagat cu repeziciune, întreaga casă fiind afectată.

În prag de iarnă, familia Antica:  3 famili- 5 copii și părințiii lor, 13 persoane în total, au rămas fără acoperiș deasupra capului. Incendiul a avut loc marți, 29 octombrie, iar interiorul casei a fost distrus în totalitate. Pe pagina de facebook ”Donator de zâmbete” a fost făcut un apel prin care oamenii cu suflet sunt rugați să ajute cu ce pot familia greu încercată.

  

”Marți, 29 octombrie, în comuna Mircești a avut loc un incendiu , interiorul casei a fost distrus în totalitate. În casă locuiesc 3 familii, 5 copii și părinții lor, 13 persoane în total.Orice ajutor este binevenit, materiale de construcții, haine, mobilier, voluntari,orice! Se apropie iarna, trebuie să-i ajutăm!!”. 

Cine vrea sa dea o mână de ajutor, poate intra pe pagina de facebook ”Donator de zâmbete”, pentru a lua legătura cu persoana care a făcut apelul umanitar.

 

Related posts

Seminar de consiliere și ajutor pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, la Primăria Pașcani

Ema Roman

ApaVital începe debranşările acolo unde nu s-au încheiat contracte

Ema Roman

Părintele copiilor sărmani și veseli

Redacția
Încarcă...