NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel important catre toti cei care au pierdut pe cineva drag in accidentele rutiere!

Duminica, pe data de 17 noiembrie 2013, va avea loc la Iasi un eveniment ocazionat de Ziua internationala a comemorarii victimelor din accidentele rutiere. Toti cei care au pierdut pe cineva drag ca urmare a unui accident rutier sau cei care vor sa lupte pentru mai multa siguranta pe drumurile din Romania sunt rugati sa participe la acest eveniment derulat sub numele “Impreuna pe drumuri sigure – Moartea nu opreste la Stop si nu cedeaza trecerea!”

Actiunea este organizata la Iasi de Asociatia Nationala pentru Sprijinirea Victimelor si Prevenirea Accidentelor Rutiere (ANSVPAR) in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Inspectoratul Judetean Scolar Iasi, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Inspectoratul Judetean de Politie Iasi si SMURD Iasi.

Daca ai pierdut o ruda apropiata, un prieten drag, un coleg la care ai tinut cu adevarat, vino alaturi de noi sa-i aducem un omagiu. Aminteste-ti de el si arata-i acest lucru. Ar fi de preferat sa vii cu o poza a lui si sa arati la toata lumea ca nu l-ai uitat.

Evenimentul va incepe la ora 15.30 cu o slujba de pomenire care va fi oficiata la Catedrala Mitropolitana Iasi. Se va face un parastas in care vor fi rostite numele celor care au decedat ca urmare a accidentelor rutiere in ultimii ani de zile in Iasi.

Programul evenimentului

Duminica, 17 noiembrie 2013

15.30 – 16.00 – slujba religioasa pentru comemorarea victimelor accidentelor rutiere la Mitropolia Moldovei si Bucovinei
Dupa oficierea slujbei religioase, oficialitatile prezente la eveniment vor sustine un scurt discurs despre prevenirea accidentelor rutiere si despre situatia de la Iasi
16.00 – 17.00 mars comemorativ pentru victimele accidentelor rutiere pe traseul  Strada Palat (din fata Palatului Culturii) – Sf. Lazar –  Strada Anastasie Panu –  Strada Palat (în fata la Palatul Culturii)
17.00  –  lansare lampioane si aprindere de lumânari, în memoria victimelor traficului rutier, la Palatul Culturii

Cei care doresc sa confirme prezenta sau sa afle mai multe detalii despre eveniment sunt rugati sa acceseze site-ul www.asociatia-victimelor.ro sau sa scrie un mail pe adresa contact•asociatia-victimelor.ro.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Bărbatul din Boșteni, care doarme într-o groapă, se bucură de atenția semenilor

Teona Gherasim

Fetița unui medic de la Spitalul CFR Pașcani, disputată în instanță după moartea mamei

Redacția

Poșta română angajează pentru Pașcani factor poștal distruitor urban

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site