NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apel către pășcănenii de la bloc! Eficiența dezinsecției depinde de igienizarea subsolurilor

Etapa suplimentară de dezinsecție, efectuată de angajații societății CLP Ecoserv SRL, pe raza municipiului Pașcani a fost finalizată. În cadrul conferinței de presă, de astăzi, administratorul public, Claudiu Bodoașcă a susținut că rezultatele favorabile ale acestei acțiuni depind de curățenia subsolurilor din blocuri. De aceea, acesta a adresat un apel către cetățeni să se ocupe de acest aspect.

Advertisements

„Am terminat acea etapă de dezinsecție suplimentară pe care am dorit-o noi pentru că au fost critici din partea cetățenilor, și am observat ceea ce bănuiam. În zonele în care blocurile au subsolurile curate sau nu au subsoluri deloc, există și astfel de blocuri, sunt mult mai puțini țânțari decât în zonele în care sunt subsoluri inundate. De aceea venim din nou cu un apel către cetățenii de la bloc. Degeaba facem dezinsecție pe domeniul public, dacă nu se face dezinsecție concomitent în spațiile comune. Dacă nu avem sprijin din partea cetățenilor care să facă dezinsecție în spațiile comune așa cum spune legea, va fi mai greu să avem rezultatele pe care le așteptăm cu toții. Vom vedea în perioada următoare care va fi rezultatul acestei dezinsecții suplimentare”, a explicat Claudiu Bodoașcă.

La nivelul Municipiului Pașcani au fost efectuate până acum trei etape de dezinsecție, în perioadele 6 – 14 mai, 2 – 6 iunie și 20 – 26 iunie 2022.

Advertisements
Advertisements

Related posts

PNL despre proiectele de investiții propuse de primar: “Sperăm să nu rămânem cu promisiunile”. Pantazi: “Luăm în calcul toate oportunitățile”! (VIDEO)

Marius Parteni

Covorul asfaltic pe strada Gâștești a fost turnat. Unii oameni sunt mulțumiți, alții cred că acest lucru se petrece din cauza campaniei electorale

Teona Gherasim

Proiect: Salariile şi sporurile bugetarilor nu vor creşte în 2022. Singurii angajați care vor beneficia de majorări

Redacția
Încarcă...