NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apel către autoritățile locale! Mai multe coșuri de gunoi în zona poligonului auto din Pașcani (FOTO)

Sticle, ambalaje, mucuri de țigară, coji de semințe, pahare goale de cafea, un întreg ”arsenal” al cetățenilor certați cu bunul-simț, lăsat în urmă în semn de ”prețuire” , în fiecare joi, în zona poligonului auto din Pașcani. E o chestiune de administrație publică sau e o problemă a fiecăruia dintre noi? Lipsa de eficiență a administrației locale, sau lipsa de educație ne-a adus aici? Sau poate amândouă.

Pe această cale facem apel către autoritățile locale să pună cât mai multe coșuri de gunoi în această zonă! În fiecare zi de joi, când are loc proba practică a examenului auto în Pașcani , zeci de persoane vin în această zonă, iar coșurile actuale de gunoi nu fac față volumului mare de participanți care lasă în urma lor  o cantitate mare de deșeuri și care ce-i drept multe sunt lăsate pe unde apucă.

În urmă cu o săptămână, un grup de tineri, care își doresc ”un altfel de municipiu”, au curățat zona verde din apropierea ștrandului și poligonului auto. Efortul acestora nu trebuie trecut cu vederea, trebuie suplimentat numărul coșurilor de gunoi, dar și autoritățile să aplice sancțiuni celor care nu respect legea!

Advertisements

Related posts

Revoluţionarii din Paşcani îşi cer drepturile

Ema Roman

Sute de cereri depuse la Primărie pentru tichetele de Crăciun, în primele zile. Până când puteți depune dosare

Irina Gherasim

Conferinţă de presă la RAGCL. Despre noul furnizor şi sistarea serviciului pentru rău platnici

Ema Roman
Încarcă...