NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital suspendă activitatea de relații cu publicul

Având în vedere că de luni, 16 martie 2020, pe teritoriul României este decretată starea de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus și din dorința de a asigura măsuri de prevenție și de protecție a sănătății utilizatorilor și a angajaților proprii, Apavital suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, atât la biroul de primire/eliberare a documentelor, cât și la registratura și la casieriile ApaVital. De asemenea, în următoarea perioadă, este suspendat și programul de audiențe. 

ApaVital va continua să efectueze activități specifice, de producție și de distribuire către utilizatori a apei potabile, de colectare și epurare a apelor uzate, iar echipele de intervenție vor remedia eventualele disfuncționalități apărute pe rețelele de apă sau de canalizare. 

Pentru a asigura în continuare relația cu publicul, recomandăm utilizatorilor noștri să apeleze la metode de plată sau de comunicare care nu impun interacțiunea directă: facturile se pot pot plăti online, prin intermediul site-ului nostru, prin intermediul aplicației informatice PAGO, prin debit direct sau internet banking, iar sesizările și reclamațiile se pot transmite telefonic la Centrul de Contact ApaVital, la numărul de telefon 0232.969, sau pe adresa de e-mail a societății, contact@apavital.ro.

Activitatea de relații cu publicul va fi reluată după la revenirea la normal a situației cauzată de pandemia de coronavirus. 

Advertisements

Related posts

Regulamentul pentru ocuparea domeniului public a fost modificat, fără știrea secretarului Irina Jitaru!

Răzvan Grecu

Liberalii nu renunță la ideea finanțării din bugetul național a rutei ocolitoare a municipiului

Marius Parteni

Mostră de administrație locală. Consilierii invitați să se pronunțe pe un subiect, în ziua în care ar trebui să ofere răspunsul (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...