NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital oferă hipoclorit de sodiu pentru dezinfectarea scărilor de bloc

ApaVital vine din nou în sprijinul comunităților locale și pune la dispoziția asociațiilor de locatari sau de proprietari din județul Iași o cantitate de aproximativ cinci tone de hipoclorit de sodiu, în concentrație de 5%, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a intrărilor și a holurilor din scările de bloc.

Substanța va fi disponibilă în bidoane de cinci litri și va fi distribuită la cerere, o singură dată, în limita stocului menționat, începând de joi 19 noiembrie 2020. Transportul către asociațiile de proprietari/locatari va fi asigurat de ApaVital.

Pentru a intra în posesia hipocloritului de sodiu, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari/locatari trebuie să sune la Centrul de contact ApaVital, la numărul 0232.969, să comunice informații privind numărul imobilelor administrate și să lase un număr de telefon de contact.

După preluarea și centralizarea cererilor, reprezentanții ApaVital îi vor contacta pe solicitanți, pentru a le comunica data și ora la care se vor face livrările.

  

Hipocloritul de sodiu este o substanță pe bază de clor și sodiu, utilizată ca agent în procesul de tratare a apei potabile și industriale. Concentrația în care este livrată substanța nu implică luarea unor măsuri speciale de protecție, însă recomandăm evitarea contactul cu ochii sau ingerarea acesteia.

Advertisements

Related posts

Trei obiective importante, considerate zone de agrement, vor fi scoase la licitație de Primărie

Marius Parteni

Un păşcănean acuză Poliţia. Este bănuit de o faptă pe care nu a comis-o

Marius Parteni

„Inspecţii” pe şantierele deşeurilor

Teona Gherasim
Încarcă...