RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

ApaVital menține suspendată activitatea birourilor de primire/eliberare documente dinTg. Frumos

Activitatea de primire cereri pentru avize și de eliberare a avizelor la punctul de lucru ApaVital din orașul Tg. Frumos, rămâne suspendată.

În această perioadă, activitatea biroului de primire/eliberare a documentelor se va desfășura cu preponderență online, solicitările de depunere/eliberare a avizelor și a proiectelor pentru apă și canalizare urmând a fi trimise pe adresa de e-mail avize@apavital.ro. De asemenea, puteți trimite documentații prin poștă, pe adresa ApaVital – Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495.  Pe site-ul societății noastre, la rubrica “Cum devin client”, găsiți detalii privind documentele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare. Activitatea de registratură și casieria vor funcționa după programul normal, însă utilizatorii au și posibilitatea de a trimite solicitări/sesizări/reclamații/ prin intermediul adresei de e-mail contact@apavital.ro, sau de a face plăți online, direct pe site-ul nostru, www.apavital.ro.

Reamintim că utilizatorii ApaVital mai au la dispoziție și peste 1.000 de locații în care pot efectua plăți în numerar ale facturilor de apă și canalizare, aceste locații fiind distribuite relativ echilibrat pe teritoriul județului Iași. Este vorba despre punctele de plată Pay Zone (aflate în sute de magazine), de locațiile WESTACO, aflate în diverse benzinării (OMV, Petrom) sau în supermarket-uri (locațiile INMEDIO), de sucursalele CREDITCOOP, de locațiile Self Pay și Mobile Distribution (Un-doi Centru de plăți, de sucursalele instituțiilor bancare, care oferă o generoasă ofertă de instrumente bancare prin intermediul cărora puteți efectua plățile. De asemenea, se pot efectua plăți și prin intermediul aplicației informatice PAGO.

Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul de contact ApaVital la numărul de telefon 0232.969.

  

Related posts

Activitate de educație muzeală pentru elevii de la Liceul Special ”Moldova”

Redacția

Debut în naționala României de fotbal, pentru un sportiv din Târgu Frumos

Marius Parteni

Prinşi de poliţişti după ce au furat vinul de împărtăşanie şi banii din cutia milei, la o biserică din Lungani

Ema Roman
Încarcă...