RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital intervine pe strada Crinilor. Furnizarea apei ar putea fi sistată în această seară!

Operatorul ApaVital intervine în această seară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe strada Crinilor. Există posibilitatea ca în intervalul orar 20.00 – 24.00 apasă fie întreruptă.

Avaria a fost sesizată operatorului de ieri după amiază. Din cauza devierii traficului de pe Grădiniței pe Crinilor, există posibilitatea ca cei din conducerea operatorului să fi luat decizia de a interveni într-un moment când circulă mai puține mașini. Lucrăile de intervenție vor începe în jurul orelor 19.30.

“Miercuri, 15 iulie 2020, în intervalul orar estimat 20.00 – 24.00, ApaVital va interveni pentru remedierea unei avarii apărută pe strada Crinilor din municipiul Pașcani. Echipa de intervenție încearcă să remedieze defecțiunea fără a mai sista furnizarea apei potabile, efectuând reparația la conductă “în presiune”. Totuși, există posibilitatea ca lucrurile să nu funcționeze așa cum ne dorim, condiții în care, în intervalul de timp menționat, pot apărea perioade de întrerupere a apei potabile către utilizatorii din zona Deal a municipiului Pașcani. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969″, se arată într-un comunicat al operatorului ApaVital.

Ieri după amiază în zona unui canal de evacuare a apelor pluviale a apărut o pierdere de apă. Este posibil ca conducta de alimentare cu apă să fi cedat, din cauza camioanelor de tonaj mare care trec pe această stradă. 

  

Related posts

Avarie pe conducta de apă Moțca – Pașcani! Furnizarea apei întreruptă

Redacția

Surse: Jocuri de culise pentru desemnarea unui viceprimar susținut de PSD! Sumă colosală pusă la bătaie!

Marius Parteni

Pantazi propune revocarea hotărârii prin care legislativul se constituia parte civilă în dosarul „AgroComplex”, însă uită să propună constituirea UAT Pașcani ca parte civilă!

Răzvan Grecu
Încarcă...