RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital cumpără pompe noi pentru stațiile de pompare. Contractul ajunge la o valoare de peste 640.000 de euro

Compania de apă-canal ApaVital cumpără pompe noi pentru stațiile de pompare din județul Iași. Investiția costisitoare este absolut necesară, deoarece sistemele de pompare prezintă stare de uzură ridicată sau sunt chiar defecte.

ApaVital încearcă să îmbunătățească serviciile de furnizare a apei, de asemenea, anumite sisteme erau deja învechite și au durata de funcționare depășită. În momentul de față, compania nu deține rezerve în ceea ce privește pompele, astfel că, în cazul unei defecțiuni, punctele de lucru riscă să rămână în avarie.

ApaVital cumpără pompe noi

Operatorul de apă-canal de pe raza județului Iași face o nouă investiție majoră la infrastructura pentru furnizarea apei potabile. Sistemele de pompare sunt foarte vechi, iar din cauza uzurii există riscuri mult mai mari să se defecteze. Astfel, conform contractului, vor fi aduse 197 de pompe noi, iar personalul va fi instruit pentru a le folosi. Investiția ajunge la aproximativ 3.212.260 de lei, undeva la peste 640 de mii de euro. Termenul-limită până când ofertanții își pot depune candidatura pentru contract este data de 14 noiembrie 2023.

„Obiectul contractului îl constituie: furnizarea de pompe, moto/electropompe și accesorii necesare asigurării funcționării la parametrii optimi a sistemelor de pompare din aria de operare a Operatorului ApaVital SA Iași; instruirea personalului de exploatare al Entității contractante; asistență tehnică pentru întreținere și reparații în perioada de garanție. Astfel, scopul acestei proceduri de achiziție publică este cumpărarea, instalarea, punerea în funcțiune a grupurilor de pompare solicitate și instruirea personalului.

  

Pentru toate produsele incluse în contract garanția este de minim 12 luni și va curge de la data recepționării de către achizitor, fără obiecțiuni, a produselor furnizate. La livrare se va prezenta manualul de utilizare în limba română, pentru fiecare produs furnizat, în format tipărit. Durata totală a implementării contractului este de maxim 12 luni de la data semnării acestuia, iar toate produsele trebuie să fie noi, neutilizate”, se arată în caietul de sarcini.

continuare pe bzi.ro

Related posts

Primele rezultate ale alegerilor! Iată care sunt candidații care au câștigat funcția de primar în comunele ieșene

Redacția

3500 de familii din Paşcani riscă să rămână fără căldură în această iarnă

Ema Roman

Ministrul Economiei și prefectul de Iași au vizitat Electroputere VFU Pașcani și Kosarom S.A. (Foto)

Răzvan Grecu
Încarcă...