NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Apavital: Casieria Târgu Frumos se desființează

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor că începând de luni, 10 ianuarie 2022, casieria din Tg. Frumos, strada 22 Decembrie 1989, nr. 66, se desființează.

Alternativele de plată în urma închiderii acestei casierii sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la BRD, CEC Bank și BCR, într-unul din cele 26 de magazine partenere ale procesatorilor de plăţi Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution din Târgu Frumos precum şi la CREDITCOOP, comod și în siguranță.

De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, pe platforma ghișeul.ro, prin internet banking.Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

Pentru plățile efectuate pentru serviciile de apă și de canalizare, indiferent de instrumentul de plată ales din cele menționate, nu se plătește comision.Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.

  
Advertisements

Related posts

Zi importantă pentru doi oficiali din Primăria Târgu Frumos. Transmite-le un mesaj!

Marius Parteni

Patru străzi din Târgu Frumos rămân fără apă potabilă

Irina Gherasim

Activități culturale dedicate poetului Mihai Eminescu la Biblioteca din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...