NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital a vrut să se implice din nou în campania electorală! Cetățenii l-au pus la punct pe reprezentantul operatorului de apă!

Ca și în urmă cu 4 ani de zile, ApaVital, prin reprezentantul său Gheorghe Vlasie, intenționează să se implice din nou în campania electorală. Pe un grup de Facebook din Pașcani a apărut un sondaj de opinie în care se solicită celor interesați să-și dea sau nu acordul pentru organizarea unei întâlniri între reprezentanții ApaVital și locuitorii cartierului Aerodrom.

Cel care a publicat sondajul este Gheorghe Vlasie și și-a motivat inițiativa în contextul numeroaselor discuții publice cu privire la fondurile europene promise de operator a fi investite în Pașcani.

În ultima vreme am primit mai multe solicitări de a mă întâlni cu locuitorii din zona Aerodrom, pentru a avea o discuţie aplicată şi detaliată despre planurile investiţionale ale ApaVital în zonă, din fondurile europene, prin POIM. Dat fiind contextul electoral, pentru că ApaVital doreşte să nu fie asociată cu politica şi politicienii, am ezitări în a da curs unei asemenea propuneri, pentru că nu aş vrea ca astfel de întâlniri să se transforme în subiecte de dispută politică. De aceea, îi rog pe LOCUITORII DIN ZONA AERODROM să îşi exprime punctul de vedere cu privire la necesitatea şi oportunitatea unei asemenea întâlniri cu reprezentanţi ai ApaVital. Vă urez o duminică plăcută, în continuare!”, a motivat Gheorghe Vlasie, pe Facebook.

Inițiativa sa nu a stârnit interesul decât la rubrica de comentarii, participarea la sondaj fiind de doar 15 persoane, în timp ce au fost lăsate 82 de mesaje, în cele mai multe dintre acestea ApaVital fiind acuzată că intră în campania electorală alături de primarul Dumitru Pantazi.

Advertisements
  

Operatorului de apă și canalizare i s-a reproșat că în 2016 angajații săi și primarul Dumitru Pantazi au fost pe Aerodrom îmbrăcați în haine de lucru promițând că lucrările de extindere a canalizării și rețelelor de apă vor fi terminate până în anul 2018.

Advertisements

 „Faceți exact același lucru ca în campania electorală din 2016 când, împreună cu primarul, defilați țanțoși cu căști și veste reflectorizante pe aerodrom, de parcăîncepea o mega-construcție pe care n-a vazut-o universul asta. După 4 ani de zile, exact același lucru îl faceți. Întâlnirile cu locuitorii de pe aerodrom trebuiau să aibă loc pânăîn acest moment”, este unul dintre numeroasele mesaje transmise către reprezentantul ApaVital.

În final, Gheorghe Vlasie a renunțat la această inițiativă după ce a a văzut că cetățenii nu vor să dea curs unei întâlniri care cu ușurință ar putea fi considerată că dă o mână de ajutor primarului în funcție.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mobilier stradal completat în zonele unde au sesizat cetățenii

Diana Marcu

Șobolanii se cațără pe blocuri la Pașcani! Municipiul are nevoie de ample acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (VIDEO)

Marius Parteni

Lobby făcut de fostul consultant politic al lui Dumitru Pantazi pentru convențiile individuale propuse de ApaVital (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...