NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital a trimis documente Primăriei, să demonstreze că este pe pierdere la Pașcani! Majorarea de preț și neplata integrală a redevenței au făcut profit de 4 milioane jumătate de lei!

Operatorul ieșean încearcă să manipuleze opinia publică pentru a demonstra că majorarea de preț nu i-a adus profit, ci pierdere. După ce NewsPascani.com și Actualitatea TV au relatat că investițiile la Pașcani se puteau realiza anual, doar din diferența de preț și de redevență, ApaVital a transmis atât către redacția noastră, cât și către Primărie, un document prin care dorește să demonstreze că nu a obținut un astfel de profit.

 

 

  

Mai exact, pentru perioada iulie 2014 – decembrie 2015, ApaVital a facturat servicii în valoare de 17.488.674 lei și a avut cheltuieli de 13.999.402, de unde rezultă un profit de 3.489.272. Din acești bani, operatorul a făcut investiții de 1.258.439 de lei, însă nu a plătit o diferență de redevență în valoare de un milion de lei.

Astfel, chiar din cifrele transmise de ApaVital, reiese că în perioada iulie 2014- 31 decembrie 2015, profitul plus diferența de redevență însumează aproximativ 4,5 milioane de lei.

În schimb, operatorul județean susține că în această perioadă a înregistrat un deficit de fapt, argumentând că mai are de încasat de la clienți suma de 2.968.240 de lei.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ApaVital a recunoscut doar o parte din datoriile către Prest Serv Apa! Pășcănenii au ajuns să subvenționeze operatorul ieșean!

Răzvan Grecu

Prognoza ANM pentru perioada 1 – 12 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Redacția

Reteta unei golanii de 200 de miliarde de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site