NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital a pornit ofensiva în Pașcani, cu angajați de la firma de pază, înarmați cu tomfe. 24 de scări de bloc din Micro au rămas fără apă! (Galerie FOTO – VIDEO)

Angajații ApaVital, însoțiți de 10 reprezentanți ai unei firme de pază, au pornit în această dimineață, în cartierele din Pașcani pentru a debranșa de la rețeaua publică de apă, scările de bloc unde nu au fost încheiate contracte.

Aceștia s-au deplasat în cartierul Micro pentru a-și pune în practică primele măsuri de debranșare. Cetățenii au ieșit din case și s-au urcat pe capacul căminului de branșament al blocului pentru a le interzice celor de la ApaVital să intre înăuntru.  Oamenii au cerut primarului și reprezentanților executivului local să vină la fața locului pentru a discuta cu ei. Aceștia doresc încheierea de contracte individuale.

Din păcate pentru ei, cei de la ApaVItal au sistat furnizarea apei nu din căminele de branșament, ci din centralele termice acolo unde se află hidrofoarele. Cei de la ApaVital le au în administrare preluate de la Prest Serv Apa, iar acum le-au închis sistând practic distribuția apei în cartierul Micro.

Precizăm faptul că angajații firmei de pază sunt înarmați cu tomfe, însă  aceștia nu au fost agresivi cu cetățenii nemulțumiți. La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Locală și  Poliția Municipală.  Oamenii legii i-au sfătuit pe cei nemulțumiți să facă plângeri în acest sens.

 

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=PyPLNvC9FC8&feature=youtu.be{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință de CL: Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la Târgu Frumos

Teona Gherasim

Primăria apelează la o firmă specializată pentru a asigura paza pieţei din deal

Ema Roman

Lacul Peștișorul, o nucă prea tare pentru administrația Pantazi!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site