NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Apar membri noi in organizatia pascaneana PSD

Odată cu schimbarea noului Guvern și cu venirea la putere a celor de la PSD + PNL – PC, o parte din șefii de instituții subordonate Consiliului Local sau alți membri de partide politice și-au schimbat brusc orientarea politică.

 

 Un exemplu este Daniela Simion, directorul Școlii nr. 3 „Iordache Cantacuzino” care de o scurtă perioadă de timp a depus la sediul organizației o cerere pentru a deveni membră PSD.

  

Președintele PSD Pașcani, senatorul Florin Constantinescu, a precizat faptul că astfel de cereri mai sunt depuse însă deocamdată nu s-a luat nici o decizie.

 „Urmează ca la sfârșitul acestei săptămâni, cel mai probabil în ziua de vineri, să avem o ședință în cadrul partidului și să discutăm mai multe probleme ce țin de organizație. Sunt, într-adevăr, depuse și unele cereri din partea unor directori pentru a deveni membri de partid dar deocamdată nu s-a luat o decizie clară. Nu avem solicitări până acum, cel puțin eu nu am discutat cu nimeni, din partea unor membri importanți din conducerea celorlalte partide din Pașcani. Poate sunt doritori să vină la PSD dar până acum nu a venit nimeni să discute cu mine această problemă. Mai multe voi putea spune după ședința de partid”, a declarat președintele PSD Pașcani, senatorul Florin Constantinescu.

Unele surse neoficiale ne-au precizat faptul că printre cei care doresc sa faca parte din PSD Pașcani sunt și membri din fostul Birou Executiv Local PDL.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa infopress pascani

Advertisements

Related posts

Întâlnire între liderii PSD și AUR. Ce a discutat Vasile Dîncu cu George Simion și ce șanse are o majoritate PSD-AUR

Redacția

Încă un pesedist refuză CL. Următorul pe lista este capabil, conform meseriei pe care o practică, să resusciteze partidul!

Marius Parteni

Adomniței nu știe cum îl cheamă pe primarul Pașcaniului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site