RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apa potabilă sistată parțial în Pașcani, Blăgești și Hărmănești

ApaVital a sistat furnizarea apei potabile căttre o parte dintre locuitorii municipiului Pașcani, suburbiei Blăgești și comuna Hărmănești. Motivul este o serie de intervenții la conducta de alimentare cu apă.

 Conform anunțurilor postate pe siteul instituției, în vederea remedierii unei pierderi apărute la o conductă de 100 mm diametru din strada Vatra, miercuri 10 august 2016, până la ora estimată 14.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din străzile Ștefan cel Mare, fundac Ștefan cel Mare, Lt. Ionescu, W. Mărăcineanu, Vlad Țepeș și Vatra, orașul Pașcani.

Echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei potabile. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

  

De asemnea în scopul remedierii unei avarii apărută pe conducta de distribuție de 400 mm diametru, în zona localitații Blăgești, furnizarea apei potabile este întreruptă până miercuri 10 august 2016, ora estimată 19:00, către utilizatorii din localitatea Hărmaneștii Vechi  și strada Avram Iancu din Blăgești.

“ApaVital regretă disconfortul creat clienţilor din zonele afectate şi dă asigurări că echipa de intervenţie depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a furnizării apei. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, se arată în anunțul postat pe siteul instituției. 

 

 

Related posts

Ministrul Muncii: Exclus să crească vârsta de pensionare. Angajaţii nu pot să iasă cu picioarele înainte de la serviciu

Redacția

Pompierii voluntari din Lespezi au plecat în Austria! Participă zilele acestea la Olimpiada Internaţională a Pompierilor!

Ema Roman

Cu pomul și porcul de Crăciun, în sala de audiențe de la Primăria Pașcani

Ema Roman
Încarcă...