NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor Comunicate de Presă

Apă furnizată cu program, în mai multe comune din zona Pașcani

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ApaVital se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 21 – 27 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 18.00 – 8.00, către utilizatorii din localitățile Hărmăneștii Noi, Hărmăneștii Vechi și Boldești, din comuna Hărmănești, Todirești și Stroiești din comuna Todirești,  Tătăruși din comuna Tătăruși.

În perioada 21 – 27 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 12.00 – 6.00, către utilizatorii din localitatea Lespezi din comuna Lespezi.

Advertisements

ApaVital reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

Advertisements
  

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Advertisements
Advertisements

Related posts

„Hristos împărtăşit copiilor“ în parohia „Adormirea Maicii Domnului“ din Brăteşti

Oana Cordoneanu

Vești bune pentru salariați! Se apropie o minivacanță de 3 zile

Redacția

2 aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Redacția
Încarcă...