NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apă cu porția până la finalul lunii august, pentru pășcăneni

ApaVital Iași impune restricții de furnizare a apei potabile, pentru cetățenii din Pașcani. Decizia a fost anunțată astăzi de operatorul regional și intră în vigoare din această zi, urmând ca programul normal de furnizare a apei să fie reluat pe 1 septembrie.

Operatorul regional de apă și canaliza spune că această măsura a fost luată din cauza debitului insuficient de apă înregistrat la frontul de captare Moțca, și în vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele din municipiul Pașcani (2500 și 5000 mc capacitate).

Astfel, în perioada 6– 31 august 2020, ApaVital va furniza apă potabilă după program, zilnic în intervalul orar estimat 05.00-22.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Hăznășeni, Lunca și Boșteni.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

  

Advertisements

Related posts

Zona de agrement a lacului Peștișorul ar putea să prindă contur.Un pășcănean vrea să investească 72.000 euro.Vezi cum ar arăta proiectul (FOTO)

Oana Cordoneanu

Mai multe societăți din Pașcani sunt amenințate cu sistarea apei de către Apavital (DOC)

Oana Cordoneanu

Circulația oprită pe Strada Ceferiștilor, din Pașcani! Patru zile de lucrări de asfaltare și marcaje

Ema Roman
Încarcă...